![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGrT06RjAoxHQJ75kAGspHnNz3AHaUmwar7xyFmrmRXZfffayofccMyjbYlE-tfw9UUwudOWpvL9pJCXnBZxxpb_au_zujQnIE9UKtjR0WcYfsddi8BPAl1qUitt4nqLyL9rBzirUsvOg/s640/2.jpg)
En räkcocktail när den är som bäst!
Man kan ju lägga i det man gillar men lagom och enkelt är godast tycker jag!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3rSKbL1vWWfChmyNNDIlbwM3WKGZFHfVJgrWHjrkGKC_D3Sij1tEVUaoE2kmJCKJlcVjM51o1U5u4YqjUsMpAb7P3hQPJ8RRLRy0YpTkkpaMXOL924nfVBbtQRN_LtfyLFzK6dIWQdzk/s320/4.jpg)
Till 6 portioner
300 g philadelphia
2,5 dl turkisk yoghurt
1,5 hg ishavsrom
1 liten rödlök
Skalet fr 1 citron
1 kg räkor m skal
½ dl vispad grädde
Gör så här:
Vispa yoghurt och philadelphiaost mjukt, blanda i romen, finhackad rödlök och rivet citronskal.
Låt stå en stund i kylen.
Skala räkorna.
Blanda i grädde strax före servering. Klicka ut moussen i portionsglas och lägg räkorna ovanpå.
Garnera med lite lök, kanske ett salladsblad eller en klick rom om du har över.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar