tisdag 12 april 2011

Bröd (low carb)

Här följer mitt recept på lågkolhydratsbröd. Följ grundreceptet och lägg i det som du gillar bäst!

1 dl krossade linfrö
1 dl sesamfrön
1 dl solrosfrön
1 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
200g keso
1/2 dl olja (oliv)




3 ägg

Blanda alla torra ingreienser i en bunke. Ha sedan i ägg, keso, olja och valfri smaksättning. Blanda allt till en jämn smet.
Bred ut smeten på ett smörat bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader, 15-20 minuter.

Förslag på smaksättning:

Fetaost
Oliver
Soltorkad tomat (använd oljan i burken till brödet)
2 tsk paprikapulver
1 tsk chiliflakes
Salt
Peppar

Alt:

Cocktailtomater
Rödlök
Mozzarella
Färsk basilika
Pesto
Flingsalt
Peppar



- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar: