Ca 600g lövbiff
1 ½ gul lök
1 röd chilipeppar
3 msk olivolja
4 msk soja
1 buljongtärning (kött)
4 dl vatten
200 g sockerärter
1 dl cashewnötter
1 dl ärtskott
2 tsk rosepeppar
1 ½ gul lök
1 röd chilipeppar
3 msk olivolja
4 msk soja
1 buljongtärning (kött)
4 dl vatten
200 g sockerärter
1 dl cashewnötter
1 dl ärtskott
2 tsk rosepeppar
Salt och peppar
Strimla lövbiffen i tunna bitar, hacka löken.
Bryn löken och ta upp den ur pannan, stek sedan köttet i samma panna med 1 msk olivolja.
Häll tillbaka löken och blanda med köttet.
Tillsätt soja, buljongtärning och vatten. Lägg i sockerärter och låt puttra ca 5 minuter.
Smaka av med salt och peppar, rör ner ärtskot och cashewnötter.
Servera med ris och härlig råkostsallad.
1 kommentar:
Åhh gott! Detta ska jag laga i veckan.
Skicka en kommentar